Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Kategorije Idej

Kategorija LUTKOVNO GLEDALIŠČE

Lutkovno gledališče Fru Fru

Za vas so pripravili pester izbor lutkovnih predstav, ustvarjalnih delavnic, programov za kulturne dneve in drugih prireditev za otroke, ki jih izvajajo profesionalni lutkarji, mentorji in pedagogi. Predstave so plod devetnajstletnega profesionalnega dela z otroki in za otroke. Številna gostovanja…

Poglej Idejo ›

Lutkovno gledališče Ljubljana

Lutkovno gledališče Ljubljana je osrednje slovensko lutkovno gledališče, ki uprizarja lutkovne in dramske predstave za otroke, mlade in odrasle. Lutkovno gledališče Ljubljana posebno pozornost namenja tudi kulturni vzgoji in skrbi tudi za slovensko kulturno dediščino.

Poglej Idejo ›

Lutkovno gledališče Maribor

Lutkovno gledališče Maribor (LGM) je bilo ustanovljeno z namenom pripravljati in redno igrati lutkovne predstave za otroke (in odrasle) tako v domači dvorani kot tudi po vsej Sloveniji in v zamejstvu.

Poglej Idejo ›

Lutkovno gledališče Tri

LG TRI smo mladi in stari, smo tisti izkušeni, prekaljeni in spretni in tisti novi, lutk željni in malo manj spretni. Gonilna sila vseh sva Natalija in Ksenija, ki sva tudi ustanoviteljici gledališča in sva življenje zapisali lutkarstvu tako zelo, da le-to prepleta najin delovni, kakor tudi prosti…

Poglej Idejo ›

Lutkovno gledališče Zapik

0 November 16, 2012 v LUTKOVNO GLEDALIŠČE
Je najmanjše lutkovno gledališče v Ljubljani. V slovenskem lutkovnem prostoru ima gledališče ZAPIK posebno mesto. Odlikujejo ga preprostost, neposrednost in topel stik z malimi gledalci.

Poglej Idejo ›