Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Kategorije Idej

Kategorija Pustolovski Parki

Labirint Bled

0 August 15, 2013 v Pustolovski Parki
Labirint Bled je tematski park sestavljen iz poljskega, gozdnega in travniškega labirinta. Ponuja zabavo za vse starostne skupine, kjer na zabaven način spoznate naravo. Na info točki dobite zemljevid labirinta. Na zemljevidu so označene informativne in interaktivne ter kreativne točke, katere…

Poglej Idejo ›

Pustolovski park Postojna

Pustolovski park Postojna je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Poglej Idejo ›

Pustolovski park Betnava

Zabava za vso družino v pustolovskem parku Betnava. Pustolovski park ima 7prog in 65 postaj. Otroška proga je primerna za otroke od treh let naprej.

Poglej Idejo ›

Pustolovski park Bled

Pustolovski park je še prav posebej namenjen družinskim obiskom, ker omogoča zabavo celotni družini in je primeren že za otroke od 4.leta dalje.

Poglej Idejo ›

Pustolovski park Geoss

Si želite pustolovščin popolno rojstnodnevno zabavo? Potem je Pustolovski park Geoss prava izbira. Kaj več bi otroku lahko nudili kot svež zrak, pustolovščine med drevesnimi krošnjami in nenazadnje – rojstnodnevno torto. Starši boste lahko uživali v senci, med tem ko bodo izkušeni inštruktorji…

Poglej Idejo ›

Poletni park Krvavec

Poletni park Krvavec ponuja ljudem zdravih misli in nazorov možnosti igre, aktivnega preživljanja prostega časa in zabave na prostem. Poletni park aktivnih zabavnih doživetij je namenjen družinam z otroki, mladim in individualnim rekreativcem.

Poglej Idejo ›

Soča Fun Park

Soča Fun Park je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Poglej Idejo ›