Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Kategorije Idej

Kategorija ZNANOST

Svedralnica - mojster Sime

0 v ZNANOST
Svedralnica je prostor, kjer otroci med 5. in 12. letom ustvarjajo s pravim orodjem in pravimi materiali, pri tem krepijo svoje možgančke, pilijo kreativnost, se učijo sodelovanja in se predvsem naučijo, da ZMOREJO.

Poglej Idejo ›

Astronomski observatorij »Magašov brejg«

0 v ZNANOST
Astronomski observatorij »Magašov brejg« se nahaja na vrhu enako imenovanega hriba na meji med krajema Fokovci in Ivanovci v občini Moravske toplice. Beseda "magašov" izvira iz madžarščine in pomeni "veliki".

Poglej Idejo ›

Center eksperimentov Maribor

0 v ZNANOST
Zbirka je sestavljena iz okoli 50 različnih eksperimentov v namen spoznavanja naravoslovnih pojavov z različnih znanstvenih področij, npr. fizike, matematike, tehnike, kemije, ipd.. Obiskovalec po krajši predstavitvi demonstratorja sam (ali ob njegovi pomoči) preizkuša eksperiment v lastnem ritmu…

Poglej Idejo ›

Doživljajski park Vulkanija - Goričko

0 v ZNANOST
Doživljajski park Vulkanija predstavlja sile iz Zemljinih globin in geološke procese na površju ali blizu njega, ki spreminjajo podobo kopna in morja skozi geološko zgodovino Zemlje in še posebno skozi geološko zgodovino ozemlja današnjega Goričkega.

Poglej Idejo ›

Znanost za otroke - delavnice, festivali...

0 v ZNANOST
Tukaj najdete seznam nekaterih znanstvenih festivalov v Sloveniji, ter organizacije, ki ki znanost približujejo otrokom.

Poglej Idejo ›

Center eksperimentov - Koper

0 v ZNANOST
Center eksperimentov Koper je raziskovalna organizacijska enota Društva matematikov, fizikov in astronomov Koper. Ukvarja se z razvojem in izvajanjem neformalnega izobraževanja, priročnih eksperimentov, spodbujanjem mladinskega raziskovanja ter popularizacijo znanja in znanosti; organizira in izvaja…

Poglej Idejo ›

Hiša eksperimentov - Ljubljana

0 v ZNANOST
Hiša eksperimentov (HE) je center znanosti, kjer so postavljeni eksperimenti tipa »izvedi sam«. V tujini podobnim središčem pravijo hands-on science center. Vendar Hiša eksperimentov niso samo eksperimenti. O našem delu in aktivnostih največ povedo naše dejavnosti.

Poglej Idejo ›

Hiša poskusov - Nova Gorica

0 v ZNANOST
V e-Hiši si lahko ogledate in preizkusite več kot 40 poskusov. Posamezniki nas lahko obiščete ob sobotah in nedeljah, skupine pa med tednom.

Poglej Idejo ›