Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Kategorije Idej

Kategorija DRSANJE

Drsališča na prostem, drsanje v ledenih dvoranah, naravna drsališča

Drsališče Kamnik

0 v DRSANJE
Drsališče na Glavnem trgu bo letošnje leto ostalo odprto vse do konca februarskih počitnic. Drsanje bo brezplačno, na voljo bo izposoja drsalk ter drugih rekvizitov, kot so hokejske palice in ploščki, organizirana pa bo tudi animacija tako za otroke kot odrasle, šola drsanja, voden program in…

Poglej Idejo ›

Drasališče LUMPI PARK - Ljubljana

0 v DRSANJE
Za zimske dogodivščine je v LUMPI PARKU poskrbljeno na enem mestu. Zimskim radostim se boste prepustili na pokritem drsališču, ki zagotavlja možnost drsanja v vsakem vremenu.

Poglej Idejo ›

Športna dvorana Bled

0 v DRSANJE
Športna dvorana na Bledu ponuja drsanje skoraj celo leto. V njej potekajo treningi lokalnega hokejskega kluba, umetnostnih drsalcev in gostujočih klubov. Rekreacijsko drsanje v dvorani poteka od konca oktobra do začetka aprila.

Poglej Idejo ›

Ledena dvorana Zlato Polje - Kranj

0 v DRSANJE
Ledena dvorna Zlato polje vam ponuja šport, zabavo in sprostitev, vse to na enem mestu .

Poglej Idejo ›

Drsališče Zalog

0 v DRSANJE
Dvorana je namenjena predvsem hokeju in drsanju in danes ponuja ne le dobre pogoje za treninge in tekme športnim ekipam temveč tudi vsem tistim, ki se s hokejem, drsanjem in curlingom ukvarjajo ljubiteljsko oz. rekreativno.

Poglej Idejo ›

Drsališče Mestni park Celje

0 v DRSANJE
Na drsališču v Mestnem parku vam ponujamo prijetne rekreativne trenutke na drsalkah ob spremljavi dobre glasbe in disco lučeh.

Poglej Idejo ›

Drsališče BTC City

0 v DRSANJE
Tudi letos se nadaljuje sezona drsanja na drsališču na Trgu mladih v BTC City Ljubljana. Temperature vztrajno padajo, kar pomen, da se sezona drsališča na Trgu mladih v BTC CityLjubljana približuje. Sezono drsanja smo otvorili v zadnjih dneh novembra.

Poglej Idejo ›

Drsanje v Bohinju

0 v DRSANJE
V Bohinju lahko vsako zimo drsate brezplačno vsaj na treh lokacijah: v Senožetih, Pod Skalco in v Bohinjski Bistrici. Bohinjsko jezero sicer zamrzne vsako leto, vendar je ledena ploskev razmeroma tanka in le redko primerna za aktivnosti na ledu.

Poglej Idejo ›

Jezero Weissensee - Avstrija

0 v DRSANJE
Jezero Weissensee na avstrijskem Koroškem se ponaša z največjo, redno zmrzujočo in odlično pripravljeno ledeno površino. Od sredine decembra ter vse do začetka marca se po do 40 cm debeli ledeni ploskvi podijo športniki na ledu, srečati pa je možno tudi sani s konjsko vprego in pohodnike,…

Poglej Idejo ›

Ledena dvorana Tabor

0 v DRSANJE
Na pokritem in zaprtem umetnem drsališču vadijo in tekmujejo mariborski hokejisti in kegljači na ledu. V prostih terminih pa organiziramo in izvajamo začetne in nadaljevalne tečaje drsanja, rekreativno drsanje za Mariborčanke in Mariborčane, športne dneve osnovnih in srednjih šol iz območja…

Poglej Idejo ›