Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Kategorije Idej

Kategorija PARKI

Pustolovski park Postojna

0 v PARKI
Pustolovski park Postojna je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Poglej Idejo ›

Pustolovski park Betnava

0 v PARKI
Zabava za vso družino v pustolovskem parku Betnava. Pustolovski park ima 7prog in 65 postaj. Otroška proga je primerna za otroke od treh let naprej.

Poglej Idejo ›

Pustolovski park Bled

0 v PARKI
Pustolovski park je še prav posebej namenjen družinskim obiskom, ker omogoča zabavo celotni družini in je primeren že za otroke od 4.leta dalje.

Poglej Idejo ›

Pustolovski park Geoss

0 v PARKI
Si želite pustolovščin popolno rojstnodnevno zabavo? Potem je Pustolovski park Geoss prava izbira. Kaj več bi otroku lahko nudili kot svež zrak, pustolovščine med drevesnimi krošnjami in nenazadnje – rojstnodnevno torto. Starši boste lahko uživali v senci, med tem ko bodo izkušeni inštruktorji…

Poglej Idejo ›

Poletni park Krvavec

0 v PARKI
Poletni park Krvavec ponuja ljudem zdravih misli in nazorov možnosti igre, aktivnega preživljanja prostega časa in zabave na prostem. Poletni park aktivnih zabavnih doživetij je namenjen družinam z otroki, mladim in individualnim rekreativcem.

Poglej Idejo ›

Soča Fun Park

0 v PARKI
Soča Fun Park je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Poglej Idejo ›

Športni center Pohorje

0 v PARKI
Elementi višinskega poligona uporabljajo posamezno ali v različnih programih, naloge pa je možno premagovati individualno ali v skupini. Poligon je namenjen ljudem, ki so željni dogodivščin. Je odlično okolje za preizkus timskega dela in/ali tekmovalnosti. Opravljanje nalog od udeležencev zahteva…

Poglej Idejo ›

Adrenalinski park Bohinj

0 v PARKI
Adrenalinski park v Bohinju predstavlja poligon na višini od 8 do 14m, sestavljen iz različnih nalog, ki jih je možno premagovati individualno ali skupinsko. Pod nadzorom izkušenega in profesionalno izučenega inštruktorja adrenalinskega parka, boste imeli priložnost izkusiti čisto nove in nenavadne…

Poglej Idejo ›

Adrenalinski park Ljubelj

0 v PARKI
Smo eno izmed vodilnih slovenskih podjetji na področju organiziranja in izvajanja športnih programov, hkrati pa se lahko pohvalimo tudi z izgradnjo prvega Adrenalinskega parka v Sloveniji.

Poglej Idejo ›