Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Kategorije Idej

Kategorija ŽIVALI

Živalski park - ogledna kmetija - Na Jasi

0 v ŽIVALI
Pri nas se boste lahko prosto sprehajali v zato namenjeno ogradi, si ogledovali živali in o njih izvedeli zanimive informacije, nekatere izmed njih pa boste lahko tudi božali.

Poglej Idejo ›

Iski morost - naravni rezervat

0 v ŽIVALI
Obisk naravnega rezervata Iški morost je zanimiv v vseh letnih časih. Po območju vodi krožna Koščeva učna pot, na kateri lahko spoznate značilna življenjska okolja Ljubljanskega barja in načine gospodarjenja, s katerimi jih ohranjamo.

Poglej Idejo ›

Škocjanski zatok - naravni rezervat

0 v ŽIVALI
Za vsakogar, ki bi rad doživel zakladnico biotske pestrosti mediteranskega mokrišča v malem, je obisk Škocjanskega zatoka prava izbira. Na sprehodu po urejeni krožni učni poti, ki je dolga dobra 2 kilometra, obiskovalci spoznavajo bogat rastlinski in živalski svet v rezervatu.

Poglej Idejo ›

Proteusova jama z vivarijem - Postojnska jama

0 v ŽIVALI
Zvezda med prebivalci Postojnske jame je seveda človeška ribica – Proteus anguinus, a zanimivih prebivalcev kraškega podzemlja je še veliko več. Nekatere najbolj zanimive lahko podrobneje spoznate v Proteusovi jami z Vivarijem.

Poglej Idejo ›

Zavod Akvarij Ljubljana

0 v ŽIVALI
Nudimo vam stalno razstavo oglednega akvarija v katerem so razstavljene tropske ribe, ki živijo v predelih Afrike, Azije, južne Amerike in tudi del morske akvarijske flore in favne.

Poglej Idejo ›

Ranč Aladin

0 v ŽIVALI
Pri nas si lahko ogledate živali s skoraj vseh kontinentov, pa take bolj domače so tudi tu.Poleg veliko živali na ranču, bodo vaše otroke pritegnila tudi nova igrala v obliki lesenega gradu, tobogani, trampolin, plezala,lokostrelstvo, tematske igre, "fonzijev" rudnik diamantov, streljanje…

Poglej Idejo ›

Aquarium Piran

0 v ŽIVALI
Ob starem mandraču, v Piranu se nahaja Villa Piranesi, v kateri ima že več kot štirideset let svoje prostore Aquarium Piran - Pirano. Leta 2009 je Akvarij Piran dobil novo podobo in sodobno opremo.

Poglej Idejo ›

Živalski vrt - Sikaluzoo

0 v ŽIVALI
Posebna ponudba za otroke. Vožnja z džipom v živalskem vrtu med živalmi. Živalski vrt se nahaja na posestvu v kraju Boračeva v občini Radenci, nedaleč stran od zdravilišča. Posestvo stalno dopolnjujemo z novimi vrstami živali, urejanjem poti in okolice, novimi prostori za živali, da bi vse…

Poglej Idejo ›

Akvarij - Terarij Maribor

1 v ŽIVALI
Akvarij - terarij Maribor se nahaja v Mestnem parku Maribor, torej v samem središču mesta. Njegova lokacija je med mogočnimi mestnimi drevesi, kjer se mahna stavbica skoraj ne opazi. Slednja stavbica je domovanje nekaterih plazilcev in vodnih živali.

Poglej Idejo ›

ZOO Avstrija

0 v ŽIVALI
Živalski vrt se razprostira na 17 hektarjih. Približno 8500 živali. Gre za predstavnike več 700 (vključno z nevretenčarji, denimo mravljami, pajki, meduzami ipd.).

Poglej Idejo ›