Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Igralni kotički v knjižnici - Ljubljana

foto:http://www.mklj.si/izposoja-in-igralnice


Knjižnica Otona Župančiča

Otroški oddelek ima prijeten igralni kotiček, ki se lahko preoblikuje v prostor namenjen lutkovnim predstavam in ustvarjalnim delavnicam. 

V igranje ponujamo otrokom kakovostne didaktične igrače ter veliko tablo namenjeno risanju. 

Še posebej smo ponosni na prvi interaktivni objekt v MKL, to je Kosovirjeva žlica , v kateri lahko otroci sede poslušajo pravljice in pesmice.

Knjižnica Moste

Otrokom je na voljo manjša igralnica, v kateri se lahko igrajo z igračami in rišejo ali si pa ogledujejo slikanice. 

Enkrat tedensko se igralnica ob uri pravljic spremeni v pravljično sobo, kjer otroci skupaj s starši prisluhnejo pravljičarki, ki pripoveduje pravljice in pesmice.
Knjižnica Polje

Igralnica v Knjižnici Polje je že od leta 1974 živahno prizorišče pravljičnih ur, igranja, lutkovnih predstav, delavnic in srečanj z mladinskimi avtorji. 

Redno jo obiskujejo skupine otrok iz vrtcev in osnovnih šol, zelo radi pa se v njej zadržujejo otroci, ki obiščejo knjižnico skupaj s starši. Na voljo so jim igrače, družabne igre in igroknjige.Knjižnica Fužine

Igralnica je namenjena igranju ob uri pravljic, ki potekajo enkrat tedensko, po igračah pa radi posežejo tudi otroci, ki pridejo k nam na obisk v okviru bibliopedagoških ur, ki jih izvajamo za skupine otrok iz vrtcev.

Prostor je od knjižnice ločen, zato je za igranje na voljo po dogovoru.
Knjižnica Jarše

Igralnica je v prostoru s knjigami za najmlajše obiskovalce. Otroci si lahko za igro izberete raznovrstne igrače in igre, lahko pa tudi pišete in rišete po stenski tabli. 

V igralnici se tedensko izvajajo tudi ure pravljic.

Knjižnica Zadvor

V igralnici lahko otroci prebirajo slikanice in se igrajo. Na voljo so vam didaktične igrače, ne manjkata pa tudi Pika Nogavička in njen Ficko. 

V igralnici potekajo tudi ure pravljic in ustvarjalne delavnice. 

V njej se nahaja tudi kotiček za starše, kjer lahko prebirajo revije in se družijo s svojimi malčki.
Knjižnica Škofljica

Otroke v igralnici čaka pisan svet igrač ter zanimivih knjig. Sprostijo se lahko v pravljičnem šotoru, izobražujejo ob karti sveta, gugajo na ladjici ali lesenem konjički, kuhajo v kuhinji ali ustvarjajo s kockami.
Knjižnica Gameljne

Otroci v igralnici lahko prebirajo kartonke, slikanice in se igrajo ter ustvarjajo s kockami. V njej tedensko potekajo tudi ure pravljic in ustvarjalne delavnice za otroke. 

Njihove izdelke si vedno radi ogledujemo.


Regija: Osrednje ~ Prostor: Zunaj ~ Letni Čas: Poletje ~ Starostna Skupina: vse starosti
  • Ogledov: 2550
  • (Ocena 5.0/5 Zvezdic) Vseh Glasov: 6
  • 4 0

Trenutno Ni Nobenega Komentarja...

Komentiraj