Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Pravljična dežela Gorajte

Pravljična dežela Gorajte

V letu 2014 petič organiziramo vodene oglede po Pravljični deželi Gorajte, od ČETRTKA, 18.12.2014 do NEDELJE, 28.12.2014 OB 15. URI IN 17. URI ob VSAKEM VREMENU za vse otroke bližnje in daljne okolice.

 

Ogled pravljične dežele bo OB VSAKEM VREMENU, tudi slabem. Otrok naj ima ustrezno obutev, ker se dogajanje odvija na prostem, v gozdičku. 
V primeru slabega vremena: pogostitveno mesto in obdaritveni prostori so pokriti. Starši jih lahko spremljajo, lahko pa jih počakajo na zbirnem mestu in se pogrejejo s čajem ali kuhanim vinom.

 

Starši PRINESEJO DARILO ZA SVOJE OTROKE S SEBOJ, opremljene z imenom in priimkom otroka,v darilni vrečki A4 formata, na kateri mora biti obvezno IME IN PRIIMEK OTROKA čitljivo izpisano. Najbolje je, da ga izpišete na nalepko, pritrjeno na darilni vrečki. Priporočamo, da izberete DARILNO VREČKO A4 FORMATA, da se otroci ne bodo počutili zapostavljene zaradi velikosti darila. Darilo boste ob prihodu, vsaj 10 minut pred pričetkom predstave, oddali NA OZNAČENO ZBIRNO MESTO ODDAJE DARIL.

 

Predstava traja približno 30 min.

 

Pričetek točno ob uri.

Kontakt:

Danica Kordež, tel: 041 214 858

info@pravljicnadezela-gorajte.si


SPLETNA STRAN: http://www.pravljicnadezela-gorajte.si/

Regija: Gorenjska ~ Prostor: Zunaj ~ Letni Čas: Zima ~ Starostna Skupina: vse starosti

Galerija Slik


  • Ogledov: 5249
  • (Ocena 5.0/5 Zvezdic) Vseh Glasov: 2
  • 0 0

Trenutno Ni Nobenega Komentarja...

Komentiraj