Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Restavracija Prepih

0 November 29, 2012 v RESTAVRACIJE
Restavracija Prepih

RESTAVRACIJA PREPIH

Smo družinsko podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja z gostinsko dejavnostjo. Naša zgodba sega v leto 1985, ko se je g. Milan KOŽAR odločil odpreti »bife«, katere prostor je bila t.i. lesena baraka. Ime Prepih je nastalo, ker je bila takratna okrepčevalnica brez oken in je skozi bil neprestano prepih. Skozi leta sta prepoznavnost in obisk rastla, tako da smo se leta 1996 odločili povečati kapacitete in sicer z okrepčevalnico ter restavracijo. Nato smo pripravili še tenis igrišča in velik parkirni prostor. 

Gostilna je obdana z gozdom, travniki ter z razgledom na Novo mesto, saj se nahajamo na obrobju mesta, ob gorjanski cesti, ki povezuje Belo Krajino z Dolenjsko. Ob tem se lahko pohvalimo pa tudi z razgledom na Trško Goro ter ob lepem vremenu vse do Alp.

V okolici je možnost izkoriščanja hobijev kot npr.: kolesarjenje, gobarjenje, sprehodi, igranje tenisa ipd.

V okrepčevalnici je možnost igranja biljarda, ročnega nogometa, namiznega hokeja ter pikada. Pred kratkim pa smo razveselili tudi najmlajše in sicer s tremi odprtimi trampolini.

Zaradi ponudbe velikega prostora je pri nas možnost organiziranja in sprejemanja: porok, silvestrovanj oz. novoletnih zabav, krstov, obhajil, birm, obletnic, pogrebščin, maturantskih plesov, rojstnodnevnih zabav, skupin izletnikov (5 – 6 avtobusov). Dostop možen tudi za invalide. Za otroke imamo zunaj veliko igrišče.

URNIK

Okrepčevalnica:
- pon., tor., sre., čet. in ned. od 7. do 24. ure
- petek in sobota od 7. do 1. ure

Restavracija:
- vsak dan od 8. do 23. ure (za zaključene družbe do 4h)

KONTAKT

Gornja težka voda 19, 8322 Stopiče
Telefon: 07 308 94 04
Faks: 07 308 02 21
e-mail: prepih@siol.net

Regija: Dolenjska ~ Prostor: Zunaj ~ Letni Čas: Poletje ~ Starostna Skupina: vse starosti

Galerija Slik


  • Ogledov: 12381
  • (Ocena 4.2/5 Zvezdic) Vseh Glasov: 5
  • 1 0

Trenutno Ni Nobenega Komentarja...

Komentiraj