Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:
foto:http://www.labirint-bled.si/

Labirint Bled

0 August 15, 2013 v Pustolovski Parki

Labirint Bled je tematski park sestavljen iz poljskega, gozdnega in travniškega labirinta.

Ponuja zabavo za vse starostne skupine, kjer na zabaven način spoznate naravo. Na info točki dobite zemljevid labirinta. Na zemljevidu so označene informativne in interaktivne ter kreativne točke, katere lahko najdete. V parku ne spoznate le narave na zabaven način temveč jo tudi občutite, hkrati pa bolje spoznate tudi samega sebe.

Letošnji poljski labirint ima podobo klasičnega labirinta z le nakaj pravilnimi potmi, tako, da je letos še težje najti pravo pot čeprav oves zraste nižje od koruze. Poljski labirint smo dopolnili z novimi informativnimi tablami. V travniškem labirintu smo s pokošenimi potmi ustvarili podobo zajčka z rožico. V sredino smo postavili novo informativno tablo  z interpretacijo travniških rastlin kaVere poiščete med hojo po travniškem labirintu.


Namig: izgubite se v polskem labirintu, bosi začutite gozd na gozdni stezi, zaigrajte na gozdni ksilofon in na travniškem labirintu , s pomočjo halucinogene točke si oglejte kako izgleda Blejski grad na posebno zabaven način. 

Se vidimo v naravi!


Spletna stran:http://www.labirint-bled.si/


Regija: Gorenjska ~ Prostor: Zunaj ~ Letni Čas: Poletje ~ Starostna Skupina: vse starosti

Galerija Slik


  • Ogledov: 4751
  • (Ocena 5.0/5 Zvezdic) Vseh Glasov: 1
  • 0 0

Trenutno Ni Nobenega Komentarja...

Komentiraj