Filter Idej

Izberi Regijo:
Prostor:
Znotraj Zunaj Oboje
Letni Čas:
Zima Poletje Vso Leto
Starostna Skupina:

Sankaje Jezersko - Mali vrh

0 January 10, 2013 v SANKALIŠČA od maja
sankanje jezersko mali vrh

Sankanje na Jezerskem spet s popularnega Malega vrha. Ker je zima že pokazala zobe, si letos obetamo dovolj snega, da sankanje spet izvedemo na stari lokaciji. O začetku sezone in stanju na progi vas bomo ažurno obveščali prek naše spletne strani in face book profila.

REZERVACIJA (trenutno rezervacij še ne sprejemamo):

obvezna je predhodna rezervacija.  Vsak navdušenec nad zimskimi dogodivščinami naj nas pokliče na našo info telefonsko številko 031 203 930. Rezervirali vam bomo termin in z veseljem odgovorili na vaša dodatna vprašanja. Ob rezervaciji termina nam boste sporočili želeno uro prihoda in število sankačev. Navadno sankamo od 10 ure dopoldne do 22 ure zvečer. Menjava skupin si sledi na vsaki 2 uri (torej lahko rezervirate ob 10, 12, 14, 16, 18, 20 ali 22 uri.)

Pa še opozorilo: večerni termini in vikendi so navadno rezervirani že v naprej, zato kar takoj mobitel v roke in v akcijo!

CENA SANKANJA: 17 EUR (izposoja sani, 2 x spust s sankami, 2 x prevoz s terenskimi vozili, 2 x čaj, čelna svetilka v primeru nočnega sankanja)

 POTEK SANKANJA:

Z atraktivnimi terenskimi vozili vas odpeljemo na start proge, kjer se vam ponuja prekrasen pogled na Jezersko in okoliške vršace, kar je lepa popotnica za uživaški spust v dolino.

Na startu proge prejmete ene najboljših športnih sank; na voljo so vam tako eno- kot dvosede sanke, primerne za otroke, družine, nepozabno zaljubljene pare in tiste, ki ste željni več adrenalina. Pred samim spustom vas inštruktor seznani s pravili sankanja in vedenjem na progi, na cilju proge pa vam  postrežemo s čajem. Vsem, ki se boste odločili za nočno sankanje, priskrbimo tudi čelne svetilke.

Proga je nadvse primerna predvsem za otroke in odrasle, ki si želijo varnega sankanja. Za sankanje ne potrebujete predhodnega znanja.

Seveda pa se po sankanju prileže tudi kozarček kuhanega vina in nekaj toplega za pod zob... Priporočamo vam obisk kakšne od jezerskih gostiln, kjer vam ob kaminu, sodčku kuhanega vina in izvrstni hrani pričarajo odličen zaključek sankanja oz popestritev vašega poslovnega seminarja.

POZOR: dostop do sankaške proge z osebnimi avtomobili ali peš ni dovoljen. Od parkirišča do starta proge vodi cesta v privatni lasti in je prevozna zgolj s terenskimi vozili našega podjetja. Širina ceste ne omogoča srečevanje vozil.

 

POTREBNA OPREMA

Športna obutev (priporočljivi so čevlji s profilom, vsaj polvisoki - gojzarji) in nepremočjiva obleka, rokavice, kapa, po potrebi gamaše. Priporočljiva je uporaba čelade. Za ostalo tehnično opremo poskrbimo mi.

 

 

Tehnični podatki o progi:

Dolžina proge: 3 km

Start proge: 1260 m.n.v.

Cilj proge: 1000 m.n.v.

Višinska razlika: 260 m

Povprečen naklon: 10%

Zbirno mesto: parkirišče pred nekdanjim Hotelom Planinka

Težavnost: ravno prava za vse. Za družine počasna za adrenalinske frike prava poslastica. Odvisno od sani, znanja in poguma.

Rezervacije in informacije: + 386 31 203 930

Število sankačev: 6–40 oseb

E-pošta: info@feelgreen.si

 

Zakaj je obisk sankaške proge Jezerski vrh nepozabno doživetje? Ker:

- je dolga kar 3 km,

- organiziramo tako dnevno kot nočno sankanje,

- vam organiziramo prevoz na vrh proge,

- razpolagamo s kar 100 sankami,

- dobite čaj na cilju,

- je zanimiva in dovolj varna tako za otroke kot tudi odrasle, ne glede na predhodno znanje,

- vas ves čas spremljajo izkušeni inštruktorji, ki poskrbijo za kar največjo varnost za vse udeležence,

- tudi po sankanju ne boste ostali lačni in žejni, za kar bodo poskrbeli v

KONTAKT

Feel Green Group
Raj Jezersko d.o.o.
SANKANJE, TEAMBUILDINGI

M: +386 31 203 930
E: info@feelgreen.si
W: www.feelgreen.si

Hotel Planinka
TTK Jezersko d.o.o.

M: +386 31 550 827
T: +386 4 25 41 060
FAX: +386 4 25 59 540
E: hotel.planinka@siol.net
W: www.hotel-planinka.si


Regija: Osrednje ~ Prostor: Zunaj ~ Letni Čas: Poletje ~ Starostna Skupina: vse starosti

Galerija Slik


  • Ogledov: 6084
  • (Ocena 5.0/5 Zvezdic) Vseh Glasov: 2
  • 2 0

Trenutno Ni Nobenega Komentarja...

Komentiraj