Vaše Nahajališče: Domov › pravila-nagradne-igre

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre in prevzem nagrade!


Uporabnik aplikacije, mora biti za prevzem nagrade registriran uporabnik spletnega portala www.otroskiraj.si


Kako sodelovati? Zelo enostavno:


1. Medtem ko postanete uporabnik aplikacije, vašemu profilu dodamo en kupon za sodelovanje v nagradni igri.

2. Kliknite na Všeč mi je in odprle se vam bodo dodatne možnosti za zbiranje kuponov.

  • Posredovanje igre na svoj zid - za vsakega prijatelja, ki se pridruži nagradni igri preko vaše objave, dobite nove kupone
  • Posredovanje povezave - za vsakega, ki se pridruži nagradni igri preko vaše objavljene povezave, dobite nove kupone
  • Kolo sreče - zavrtite kolo in z malo sreče pridobite nove kupone. Kolo sreče lahko vrtite enkrat dnevno.


Objava nagrajenca in prevzem nagrade:


3. Ko se čas poteka igre ustavi na ničli, bo nagrajenec izbran naključno, ta pa mora biti pred zaključkom nagradne igre registriran uporabnik spletne strani www.otroskiraj.si / v nasprotnem primeru, se mu nagrada razveljavi!

5. Nagrada bo izročena v roku 24ur od zaključka igre.

6. Nagrajenec bo objavljen na spletni strani in bo o prejemu nagrade obveščen po email pošti.

7. Nagrajenec mora z odgovorom na email sporočilo, ki ga je prejel od nas, poslati kodo zmagovalnega kupona, katero dobi v svojem profilu na aplikaciji.

8. Nagrade ni mogoče zamenjati, spreminjati dogovorjenega datuma koriščenja ali zahtevati izplačila v protivrednosti v denarju in prav tako ni prenosljiva na drugo osebo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi s koriščenjem in uporabo nagrad.

9. Če se nagrajenec odpove nagradi, nima zaradi te nagradne igre do organizatorja nikakršnega zahtevka. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožbe niso mogoče.


 

Pogoji za sodelovanje:


 

10. Udeleženec nagradne igre se strinja, da se lahko v primeru dobitka nagrade njegovo ime uporablja v reklamne in oglaševalske namene.

11. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da jim lahko organizator pošilja nove ponudbe in posebne ponudbe in druge informacije o svojem poslovanju.

12. Otroški Raj si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih okoliščin kadar koli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro.

13. Otroški Raj si pridržuje pravico do spremembe pravil, da bi se s tem izognila zlorabi nagradne igre v škodo sodelujočih. Za nagradno igro v celoti veljajo ta pravila, skrajšana in kratka pravila, ki se lahko objavijo, pa veljajo le kot smernice.

14. Udeleženec nagradne igre s sodelovanjem potrjuje seznanjenost s pravili nagradne igre ter Otroškemu Raju do preklica dovoljuje uporabo svojih podatkov v trženjske namene. Uporabniku aplikacije so v celoti zagotovljene pravice po 73. členu Zakona o varstvu osebnih podatkov(ZVOP -1-UPB1).